Vodič za Korištenje Trustap-a na Mojekrpice

27/10/2023
Vodič za Korištenje Trustap-a na Mojekrpice

U ovom sveobuhvatnom vodiču vodit ćemo vas kroz proces kupnje i prodaje na Mojekrpice koristeći Trustap, osiguravajući neusporedivo bezbrižno, sigurno i praktično iskustvo za sve vaše dostave.

Što je Trustap?

Trustap je napredno rješenje za plaćanje koje je osmišljeno kako bi poboljšalo sigurnost plaćanja, pružajući mir uma kako kupcima tako i prodavačima. Trustap-ova značajka Zaštite kupca štiti kako kupce tako i prodavače osiguravajući sigurna plaćanja, olakšavajući zahtjeve za povrat novca i pružajući pristup korisničkoj podršci, sve dok uživate u praktičnosti naše integrirane, pouzdane i pristupačne usluge dostave.

4 Jednostavna Koraka za Kupovinu na Mojekrpice s Trustap-om

1. Odaberite svoj proizvod

Pretražite i odaberite predmet koji želite kupiti, a zatim kliknite gumb “Kupi odmah”.

2. Izvršite plaćanje i odaberite mjesto preuzimanja

Unesite svoje podatke za naplatu i odaberite najbližu lokaciju za preuzimanje.

3. Preuzmite paket

Jednom kada budete obaviješteni o njegovoj dostavi, preuzmite svoj paket iz određenog ormarića za pakete.

4. Provjerite svoju kupnju

Nakon što primite svoj predmet, započet će 24-satni period za pregled, omogućavajući vam da pregledate svoj predmet kako biste osigurali da nije oštećen i da odgovara onome što je oglašeno, prije nego što oslobodite sredstva prodavaču.

Prednosti za Kupce

  • Najviša Razina Sigurnosti: Najviša sigurnost: Escrow-stil plaćanja Trustapa osigurava najviši nivo sigurnosti, štiteći kupce od prevare.
  • 100% Zaštita Kupca: Kada plaćate koristeći Trustap, automatski dobivate Zaštitu kupca. Ovo jamči sigurne transakcije, štiti vas od neprimitka vašeg predmeta, omogućuje vam zahtjev za povrat novca i pruža pristup korisničkoj podršci.
  • Smanjenje Rizika: Osiguravanjem da obje strane ispune svoje obveze prije oslobađanja plaćanja, Trustap smanjuje rizik od financijskog gubitka.
  • Uključena Dostava: Jednostavno unesite svoj poštanski broj, a Trustap će se pobrinuti za ostalo, čineći dostavu bezbrižnom.
  • Pristupačna Cijena: Pošaljite bilo gdje u Hrvatskoj po nevjerojatnoj cijeni od samo €2.50.

4 Jednostavna Koraka za Prodaju na Mojekrpice s Trustap-om

1. Navedite svoj proizvod

Počnite s popisivanjem predmeta koje želite prodati. Unesite svoje podatke i odaberite najbližu lokaciju za dostavu.

2. Kupljeni predmet

Nakon što je vaš proizvod kupljen i zadovoljni ste ponudom, jednostavno preuzmite dostavnu oznaku.

3. Pošaljite paket

Ispišite dostavnu oznaku koja je pružena i ostavite svoj paket na lokalnom poštanskom ormariću.

4. Zatražite svoje plaćanje

Nakon što je proizvod dostavljen i završen period pregleda, vaše plaćanje će biti oslobođeno. Provjerite jesu li vaši bankovni podaci dodani kako biste primili svoju zaradu, to možete učiniti u bilo koje vrijeme.

Prednosti za Prodavatelje

  • Nula Naknada za Prodaju: U zamjenu za potpunu zaštitu kupca, Trustap-ovo rješenje za plaćanje se oslanja na kupca da plati malu naknadu, što znači da za prodavatelja nema nikakvih naknada.
  • Besplatna dostava: Pošaljite bilo gdje u Hrvatskoj besplatno! Sve troškove dostave plaća kupac.
  • Uključena dostava: Više nema traženja kurira ili upravljanja detaljima praćenja. Jednostavno unesite svoj poštanski broj, odaberite najbližu lokaciju za isporuku, ispišite svoju dostavnu oznaku i pošaljite.
  • Prodajte više: Escrow plaćanja stvaraju sigurno okruženje koje potiče neodlučne kupce da završe svoje kupnje, sprječavajući ih da napuste svoje košarice bez završetka transakcije.
  • Otkrivanje prijevara: Naš nadzor nad prijevarama 24/7 osigurava zaštitu od prijevarnih transakcija.
  • Posredovanje i rješavanje: Trustap-ova platforma u stilu escrowa opremljena je za posredovanje i rješavanje bilo kakvih sporova koji mogu nastati tijekom transakcije, osiguravajući pravedno rješenje.

By Katie Collins